Veljavnost ponudbe in cen

Prodajni program, ki ga nudimo na naših spletnih straneh, je predmet občasnih sprememb in dopolnitev ter velja do preklica. Veljavnost predračuna, ki ga podjetje izda ob naročilu razreza plošč, je 30 dni. 

Vse cene so v EUR in vključujejo DDV, razen v primerih, ko je izrecno opredeljeno drugače.

Najmanjša vrednost naročila razreza plošč je 18,00 EUR. Najnižja obračunska mera za razrez ploskovnih materialov je 1m2. To v praksi ne pomeni, da vaše plošče razrežemo iz kosa, ki je velik 1m2, zato tudi ne morete dobiti morebitnih ostankov, v primeru, da je vaše naročilo manjše od 1m2.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo oziroma ko kupec prejme elektronsko sporočilo s potrditvijo prejema naročila (“Hobi Studio: prejeli smo vaše naročilo”). V primeru naročila razreza plošč, pri katerem je potrebno plačilo po predračunu, kupoprodajna pogodba velja od trenutka, ko kupec prejme potrdilo prejema nakazila (“Hobi Studio: prejeli smo vaše plačilo”). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji dokončni in veljajo tako za ponudnika kot za kupca. 

Kljub nenehnim naporom, da za kupce zagotavljamo ažurne in točne informacije o izdelkih in cenah, se lahko zgodi, da so podatki napačni. V tem primeru omogočamo kupcu odstop od nakupa oziroma se trudimo poiskati rešitev, ki bo zanj sprejemljiva.