Naročanje

Oddaja naročila


Izdelke in storitve, ki jih ponuja naša spletna trgovina, lahko naročite na več načinov:
  • S spletnim nakupom
    • Spletni nakup lahko izvedete z registracijo uporabniškega računa ali brez nje. 
  • Za zahtevnejšo obdelavo plošč, ki je ne morete naročiti neposredno v programu za razrez, povpraševanje pošljite po elektronski pošti na naslov info[at]hobistudio.si ali po telefonu na številko 059 927 924.
Pri naročilu razreza plošč bodite pozorni in natančni pri vnosu dimenzij. Plošče bodo izdelane po vaših željah, za morebitne napake pri izmeri oziroma vnosu dimenzij ne moremo odgovarjati. 


Preklic naročila


Naročilo, ki ste ga oddali v spletni trgovini, lahko brez dodatnih stroškov prekličete do trenutka, ko prejmete naše obvestilo, da smo paket odpremili prek dostavne službe. Sporočilo vam pošljemo v obliki sms sporočila ali elektronske pošte. Obvestilo o preklicu pošljite na naslov info[at]hobistudio.si, v sporočilu pa morajo biti navedeni številka naročila ter ime in priimek kupca. 


Shranjevanje naročil


Potrditev naročila oziroma kupoprodajno pogodbo prejmete na elektronski naslov, ki ste ga posredovali ob oddaji naročila. Kupoprodajno pogodbo v elektronski obliki prejme tudi ponudnik in jih hrani v elektronski obliki na sedežu podjetja (Gorenjska cesta 12b, 1215 Medvode). Kupec lahko pridobi kopijo, svoj zahtevek pa naslovi na info[@]hobistudio.si.